Η υπεροχή που χάρισε η Εύα Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΪ, σε μια δύσκολη ζώνη

Φρίξος Παλαιολόγος
Posted on July 17, 2017, 5:49 pm
1 sec

Την ώρα που το Star ετοιμάζεται να ενισχύσει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεών του, πιθανότατα με την Πόπη Τσαπανίδου, ο ΣΚΑΪ δρομολογεί τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, εκκινώντας από αφετηρία πλεονεκτήματος.

Μια υπεροχή που χάρισε στο κανάλι του Νέου Φαλήρου η Εύα Αντωνοπούλου, η οποία κατάφερε τα τελευταία χρόνια να ανέβει επίπεδο, με προσεκτικά και μεθοδικά βήματα, να “συμπληρώνει” αρμονικά τη Σία Κοσιώνη, κεντρικό πρόσωπο των ειδήσεων για τον ΣΚΑΪ, και να φιλοτεχνήσει το δικό της κοινό στη δύσκολη ζώνη του μεσημεριού.

Πάνω σε αυτή τη βάση, οι κινήσεις του ΣΚΑΪ είναι περισσότερο εύκολες, σε αντίθεση με το Star και τον υπόλοιπο ανταγωνισμό, που θα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή, την ώρα μάλιστα που η Εύα Αντωνοπούλου έδειξε ότι μπορεί να σταθεί με άνεση στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης ζώνης και να… στενοχωρήσει τον ανταγωνισμό που κάθε φορά βρήκε απέναντί της.

Μετά μάλιστα και την απόλυση Μπογδάνου, με τον Σπύρο Μάλλη να κλείνει τις πληγές που άφησε πίσω του ο γνωστός παρουσιαστής, και να συνθέτει ένα περισσότερο αξιοπρεπές και συμβατό με το κοινό του ΣΚΑΪ προφίλ, ο Όμιλος Αλαφούζου προφανώς και μπαίνει στην καινούρια τηλεοπτική σεζόν με πληθυντική αυτοπεποίθηση.

Φρίξος Παλαιολόγος
Ο Φρίξος Παλαιολόγος είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής