Η πρόβλεψη του Σταύρου Θεοδωράκη που… προκαλεί τρόμο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Λάζαρος Καλλιανιώτης
Posted on October 13, 2016, 6:30 pm
screen-shot-2016-10-13-at-6-18-02-pm

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο ραδιόφωνο του “Βήματος” είχε πολλές πτυχές, παραμέτρους και ενδιαφέρουσες γωνίες…

Είχε ωστόσο και ένα πλαίσιο… απόλυτου τρόμου για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον το ζυγίσουν καταλλήλως, και προχωρήσουν σε μια στοιχειώδη… εικονοποίηση του μέλλοντος που έρχεται.

Με τη… διπλή ιδιότητα του πολιτικού αρχηγού, αλλά και του δημοσιογράφου, ο Σταύρος Θεοδωράκης προέβλεψε ότι, μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ εκπέσει από την εξουσία, οι βουλευτές του θα έχουν ουσιαστικό πρόβλημα να περπατούν στην κοινωνία, χωρίς να κινδυνεύουν να εισπράξουν την οργή των πολιτών.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ “κορόιδεψαν τόσους πολλούς, για να έρθουν στην εξουσία”, που… θα τους βρουν απέναντί τους την επομένη των εκλογών που έρχονται.

Όσο υπερβολική κι αν ακούγεται μια τέτοια άποψη, όσο… μη υποκειμενική κι αν είναι, εξαιρετικά δύσκολα δεν θα… καρφιτσωθεί στο υποσυνείδητο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Που, εκ των πραγμάτων, δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο ότι θα υπάρξουν εκλογές το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Λάζαρος Καλλιανιώτης
Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι επικοινωνιολόγος