Η “Ποκαχόντας”… πάτησε το κουμπί για τον Λευκό Οίκο, και το Twitter τη χλευάζει

Φρίξος Παλαιολόγος
Posted on January 01, 2019, 7:41 am
2 secs

 

Του Φρίξου Παλαιολόγου

 

Η Γερουσιαστής Ουόρεν θα μπορούσε να έχει ένα διαφορετικό, περισσότερο αισιόδοξο πολιτικό μέλλον στις ΗΠΑ, αν είχε αποφύγει μια διαδρομή… υπερβολών.

Λίγο πριν αλλάξει η χρονιά, η Ελίζαμπεθ Ουόρεν ανακοίνωσε ότι συστήνει επιτροπή που θα διερευνήσει τις προοπτικές υποψηφιότητάς της για την Προεδρία των ΗΠΑ το 2020, και το Twitter… πήρε φωτιά.

Ο Γερουσιαστής των Δημοκρατικών από τη Μασαχουσέτη, θεωρείται… θηλυκός Μπέρνι Σάντερς, ενώ τα συστημικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ τις προσδίδουν τοξικά χαρακτηριστικά, αντίστοιχα με εκείνα της Χίλαρι Κλίντον.

Εκείνο ωστόσο που δεν μπορεί να ξεπεράσει, είναι ο χαρακτηρισμός “Ποκαχόντας”, που της είχε αφιερώσει πριν από μερικά χρόνια ο Ντόναλντ Τραμπ, τη συνοδεύει μέχρι σήμερα, και ουσιαστικά… την παγίδευσε.

Η έμπειρη πολιτικός του Δημοκρατικού Κόμματος, η οποία υποστηρίζει ότι έχει… γηγενείς ρίζες, κατάγεται δηλαδή από τους Ινδιάνους, δέχτηκε να κάνει τεστ dna, για να το αποδείξει.

Και μέχρι σήμερα, λοιδωρείται.

Όπως καταλαβαίνετε, μετά την ανακοίνωση της απόφασης της να… πατήσει το κουμπί για τη διεκδίκηση του Λευκού Οίκου το 2020, το Twitter την καλωσόρισε… με γέλια.

Φρίξος Παλαιολόγος
Ο Φρίξος Παλαιολόγος είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής