Η Περιφέρεια Αττικής ξεκίνησε την καταγραφή κατεστραμμένων οχημάτων στις πληγείσες περιοχές

Υστερόγραφα Team
Posted on July 26, 2018, 2:00 pm
7 secs

Σήμερα ξεκινά, από κλιμάκια υπαλλήλων των Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, η καταγραφή των κατεστραμμένων οχημάτων για να ακολουθήσει στη συνέχεια η ταυτοποίησή τους ώστε να διαγραφούν τα οχήματα αυτά από το Μητρώο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και να απαλλαγούν με τη διαδικασία αυτή από τις υποχρεώσεις των οχημάτων (π.χ. τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, ΚΤΕΟ κ.λ.π.). Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (26/7) στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πέτρου Φιλίππου, του Γενικού Διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής Ηλία Δόλγυρα, του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕΑΑ Ανδρέα Κονιδάρη, του Προϊσταμένου του Τμήματος Αδειών Κυκλοφορίας της ΠΕΑΑ Παναγιώτη Βεΐτη και της υπαλλήλου του ως άνω τμήματος Παναγιώτας Κρίτα.
Αίτημα για να δοθεί παράταση στον έλεγχο ΚΤΕΟ
Επιπλέον, αποφασίσθηκε να γίνει εισήγηση της Περιφέρειας Αττικής προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής με την οποία θα διατυπώνεται αίτημα να δοθεί παράταση για όσα από τα κατεστραμμένα οχήματα είχαν την υποχρέωση αυτή την περίοδο να περάσουν από έλεγχο ΚΤΕΟ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διαγραφής τους από το Μητρώο.
Τέλος, καλούνται οι πληγέντες από την πυρκαγιά Δήμοι να διαβιβάσουν στην Περιφέρεια (Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής) τις αιτήσεις που συγκεντρώνουν από κατόχους οχημάτων που έχουν καταστραφεί από την πυρκαγιά για όλες τις περαιτέρω ενέργειες.

 

Ενημέρωση για είδη προς το Κέντρο Logistics

Η άμεση ανταπόκριση όλων για τη στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική μέσω του Κέντρου Logistics της Περιφέρειας Αττικής, είναι συγκινητική και έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Για την αποτελεσματική διαχείριση της βοήθειας αυτής προς όφελος των συμπολιτών μας που την έχουν ανάγκη, παρακαλούμε να ενημερώνεστε από το Κέντρο Logistics, στα τηλέφωνα 210-4819001 / 213-2129104 / 213-2129105 / 213-2129117, τον σχετικό χώρο (banner) στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής και στο email [email protected], για τις υπάρχουσες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. Προς το παρόν οι ανάγκες σε τρόφιμα έχουν υπερκαλυφθεί.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι