Η Μελάνια Τραμπ θυμίζει ποιά είναι η… κυρία του Λευκού Οίκου

Αθηνά Κοροβέση
Posted on October 10, 2017, 6:00 am

 

 

Της Αθηνάς Κοροβέση

[email protected]

 

H πολυτάραχη προσωπική ζωή του Ντόναλντ Τραμπ, στο ιστορικό της οποίας έχουν καταγραφεί τρεις γάμοι, έγινε λίγο περισσότερο γνωστή τις τελευταίες ημέρες, για όσους δεν είχαν ασχοληθεί με τα “εν οίκω” του Αμερικανού Προέδρου.

Και αυτό γιατί από το μακρινό παρελθόν έκανε την εμφάνισή της η… “πρώτη κυρία” Τραμπ. Και δεν αναφερόμαστε στην Μελάνια, αλλά στην Ιβάνα Τραμπ. Την μητέρα των τριών πρώτων από τα πέντε τέκνα του Αμερικανού Προέδρου.

Η Ιβάνα Τραμπ, πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ (με τον οποίο χώρισαν τις ζωές τους το 1992, για τα μάτια της δεύτερης συζύγου του Μάρλα Μέιπλς και μητέρας της Τίφανι Τραμπ), κράτησε όχι μόνο το επίθετο του πρώην συζύγου της, αλλά όπως φάνηκε και από συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την κυκλοφορία του αυτοβιογραφικού της βιβλίου, θέλησε να ιδιοποιηθεί και τον τίτλο της “Πρώτης Κυρίας”.

Το αυτοβιογραφικό βιβλίο της Ιβάνα Τραμπ με τίτλο «Μεγαλώνοντας τους Τραμπ», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10/10/17.

Aκόμα και αν η ατυχής φράση που χρησιμοποίησε στη συνέντευξη της στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, οφείλεται σε λανθασμένη επιλογή λέξεων, στην προσπάθειά της να κάνει ένα λογοπαίγνιο για το ότι υπήρξε η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, το χιούμορ της ωστόσο αυτό καθόλου δεν χαροποίησε την νυν σύζυγο Μελάνια.

Η Πρώτη Κυρία, σε μία κίνηση αντιπερισπασμού που λίγοι θα ανέμεναν, πήρε θέση στη διαμάχη που προέκυψε τόσο ξαφνικά, θέλοντας να… ξεκαθαρίσει τους ρόλους.

Στο δελτίο τύπου που εστάλη στα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας, από τη διευθύντρια επικοινωνίας του Γραφείου της, Stephanie Grisham, επισημαίνεται ότι η κυρία (Μελάνια) Τραμπ χρησιμοποιεί τον τίτλο και τον ρόλο της για να βοηθάει παιδιά, και όχι για να πουλάει βιβλία.

Καθώς η Μελάνια ταξιδεύει σήμερα αυθημερόν στη Δυτική Βιρτζίνια, για να επισκεφθεί κέντρο θεραπείας για βρέφη που έχουν εκτεθεί σε εθιστικές ουσίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, και το οποίο υποστηρίζει εκπαιδευτικά και ψυχολογικά τους εθισμένους στα ναρκωτικά γονείς να ξεπεράσουν το πρόβλημά τους.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Αθηνά Κοροβέση
Η Αθηνά Κοροβέση είναι διεθνολόγος. International Relations | MSc. in European Studies