Η κίνηση-ματ της ΕΡΤ με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του μπάσκετ

Υστερόγραφα Team
Posted on August 23, 2017, 9:42 am
2 secs

Οι διοικήσεις ΕΡΤ και ΕΣΑΚΕ συναντήθηκαν με θέμα τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 11 ομάδων και όλα δείχνουν πως η συμφωνία είναι θέμα ημερών.

Η συνάντηση στο Ραδιομέγαρο μεταξύ της ΕΡΤ και του ΕΣΑΚΕ για την τηλεοπτική στέγη των 11 ομάδων της Basket League (εκτός Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ). έγινε σε άριστο κλίμα με τη συμφωνία να είναι αρκετά κοντά.

Η επίσημη ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει, «Πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/8) στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ συνάντηση αντιπροσωπείας του ΕΣΑΚΕ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιάννη Ψαρράκη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιώργο Κονδύλη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Βασίλη Κωστόπουλο και τον Γενικό Συντονιστή Ειδήσεων της ΕΡΤ κ. Βασίλη Ταλαμάγκα.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και διαπιστώθηκε κοινή πρόθεση για συνεργασία προκειμένου να μεταδίδονται από τη νέα σεζόν οι εντός έδρας αναμετρήσεις των 11 ΚΑΕ της Basket League, για τις οποίες διαπραγματεύεται ο ΕΣΑΚΕ, από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ, η οποία αποτελεί εδώ και δεκαετίες το «τηλεοπτικό σπίτι του μπάσκετ».

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι