Η ιστορική επιστροφή του Ντέιβιντ Λέτερμαν στην τηλεόραση (δυο χρόνια μετά τη… σύνταξη)

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Posted on August 08, 2017, 7:45 pm

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, ήταν το πρόσωπο που επηρέασε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον την αμερικανική τηλεόραση. Γι’ αυτό και όταν, πριν από 2 χρόνια, την 20η Μαϊου του 2015, ανακοίνωσε την απόσυρσή του, η Ιστορία κοντοστάθηκε.

Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν ωστόσο δεν… άντεξε άλλο στη σύνταξη, και έτσι επιστρέφει στην αμερικανική τηλεόραση, με ένα talk show για το Netflix.

Η σειρά θα περιλαμβάνει έξι επεισόδια, στα οποία ο Ντέβιντ Λέτερμαν θα κάνει… αυτό που γνωρίζει καλύτερα: Συνεντεύξεις με ξεχωριστές προσωπικότητες, και αφιερώματα σε σημαντικά γεγονότα και επιτεύγματα.

“Ειμαι ενθουσιασμένος. Είναι κάτι που σκεφτόμουν εδώ και καιρό να κάνω. Αυτό που έχω μάθει είναι ότι, αν αποσύρεσαι από την καριέρα σου για να περάσεις περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σου, να ρωτάς πρώτα… την οικογένειά σου”, ανέφερε ο Ντέιβιντ Λέτερμαν, με το γνωστό ύφος του, σε δήλωση που μοίρασε στη δημοσιότητα.

Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Ντέιβιντ Λέτερμαν θα κάνει πρεμιέρα το 2018, και ενώ ο εμβληματικός παρουσιαστής ήταν παρουσιαστής των talk show “Late Night” του NBC και “The Late Show” του CBS, για 33 ολόκληρα χρόνια, και συνολικά 6.028 επεισόδια.

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος