Η “ενωμένη Κεντροαριστερά” του Καμίνη, θα έχει έμβλημα… τη ρόδα;

Μαρίκα Λυσιάνθη
Posted on January 05, 2017, 8:47 am
0 secs

Λες και δεν συνέβη τίποτα, λες και το φιάσκο των φετινών εορτασμών της πρωτεύουσας εξαντλήθηκε στις αντικειμενικές ευθύνες του Χρήστου Τεντόμα, ο δήμαρχος… της καρδιάς μας, εξακολουθεί να προκαλεί την κοινή λογική.

Ο Γιώργος Καμίνης νομίζει ότι η πολιτική διαδρομή του μπορεί να συνεχιστεί χωρίς τραύματα, παρά τη σκανδαλώδη επιβεβαίωση της απόλυτης ανεπάρκειάς του, και του γεγονότος ότι κατέβασε επίπεδο την Αθήνα, στη μέχρι σήμερα 7η θητεία του.

Και από χθες, επέστρεψε στον συνήθη ρόλο του… εκλεκτού και σωτήρα, της Κεντροαριστεράς (και όχι μόνο), που προσπαθεί επιμελώς να φιλοτεχνήσει για εκείνον το σύστημα. Το σύστημα των “ορφανών” του Σημίτη, που εδώ και σχεδόν 20 χρόνια κυριαρχούν στη χώρα, σε επίπεδο παρασκηνίου και.. τυχερών,ανεξαρτήτως της κυβέρνησης που βρίσκεται κάθε φορά στην εξουσία.

Τα “ορφανά” λοιπόν, χαριτωμένα μέσα στην απέχθειά τους για την Ελλάδα και το μέλλον της, έβλεπαν πάντοτε τον Γιώργο Καμίνη ως λύση για τον χώρο της Κεντροαριστεράς. Ώστε να ενοποιηθούν οι διάσπαρτες δυνάμεις, και να αποκτήσουν και πάλι προχωρημένη δυνατότητα παρέμβασης στη νομή της εξουσίας.

Το βέβαιο είναι, πέρα από τη θυμηδία που προκαλεί η προσπάθεια “αγιοποίησης” του τοξικού Γιώργου Καμίνη, ότι η “ενωμένη Κεντροαριστερά” του Δημάρχου Αθηναίων θα είχε ως σήμα την εμβληματική ρόδα. Την ακίνητη ρόδα του Συντάγματος.

Μαρίκα Λυσιάνθη
Η Μαρίκα Λυσιάνθη είναι ψυχολόγος