Η εικόνα του… απόλυτου τρόμου. Η Σάρα Πέιλιν στο Οβάλ Γραφείο

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Posted on April 20, 2017, 8:31 pm

Πριν από μερικά χρόνια, και πιο συγκεκριμένα στο ξεκίνημα της θυελλώδους πολιτικής επέλασης του Μπαράκ Ομπάμα, η τότε Κυβερνήτης της Αλάσκα Σάρα Πέιλιν, φάνταζε ως… χειρόφρενο για τον προφήτη της Αλλαγής.

Ο Τζον ΜακΚέιν, υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την Προεδρία των ΗΠΑ το 2008, επέλεξε τη Σάρα Πέιλιν ως υποψήφια Αντιπρόεδρό του, και στην αρχή οι δημοσκοπήσεις ήταν με το μέρος τους.

Όσο περνούσε ο καιρός ωστόσο, και αποκαλύψθηκε το… κενό γράμμα που ήταν η Σάρα Πέιλιν, το ρεύμα ξέφυγε υπέρ του Μπαράκ Ομπάμα, με το “πίτμπουλ με κραγιόν” να εξελίσσεται έκτοτε σε σύντομο ανέκδοτο για την αμερικανική πολιτική ζωή.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Σάρα Πέιλιν δεν έκρυψε τη φιλοδοξία της να διεκδικήσει η ίδια τον Λευκό Οίκο, έχοντας στο πλευρό της το ακραίο και υστερικό Tea Party, η ζωή και η πραγματικότητα ωστόσο δεν τη δικαίωσαν.

Στις τελευταίες προεδρικές επιλογές, στήριξε με πάθος τον Ντόναλντ Τραμπ. Και δικαιώθηκε. Σήμερα λοιπόν, βρέθηκε πολύ κοντά στη φωτιά της εξουσίας, μέσα στο Οβάλ Γραφείο, για να φωτογραφηθεί με τον 45ο Πρόεδρο των ΗΠΑ, έχοντας μεταξύ άλλων δίπλα της τον αστέρα της μουσικής Κιντ Ροκ.

Η Σάρα Πέιλιν ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, στα social media ωστόσο ακολούθησε… πάρτυ, καθώς όλοι μιλούσαν για την εικόνα του… απόλυτου τρόμου, με τη Σάρα Πέιλιν να βρίσκεται τόσο κοντά στο Οβάλ Γραφείο.

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος