Η “Δημοκρατία” αναρωτιέται αν ο Μητσοτάκης είναι… ικανοποιημένος από τα σποτ της ΝΔ

Φρίξος Παλαιολόγος
Posted on May 19, 2017, 11:30 am
0 secs

 

Τα τηλεοπτικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας για το πολυνομοσχέδιο προκάλεσαν ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που διατύπωσαν την εκτίμηση ότι είχαν μάλλον “άχρωμο” περιεχόμενο. Και έτσι, δεν κατάφεραν να επιτελέσουν τη στρατηγική στόχευσή τους, πολύ περισσότερο δεν βοήθησαν την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, ο οποίος κλήθηκε και πάλι να σηκώσει μόνος του το βάρος.

Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, που τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί στον χώρο του κεντρδεξιού Τύπου, καλύποντας “όλες τις φυλές” της Κεντροδεξιάς, έχει την ίδια άποψη αμφισβήτησης. Και δεν διστάζει να το διατυπώσει με μορφή ερωτήματος προς τον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από τις παρασκηνιακές στήλες της.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα του Γιάννη Φιλιππάκη επισημαίνει τα εξής:

“Προς τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Δείτε πάλι τα τρία νεοδημοκρατικά σποτ της διαφώτισης για το τέταρτο Μνημόνιο, δείτε το ένα και μοναδικό του ΣΥΡΙΖΑ, συγκρίνετε από απόψεως επικοινωνίας τα μηνύματα, και πείτε εν πλήρη τιμή: Είστε ικανοποιημένος;

Τα νεοδημοκρατικά σποτ με τα οποία επικρίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σιωπηρά και γεμάτα αριθμούς, πολλούς αριθμούς, βροχή από αριθμούς! Τόσους πολλούς πρόεδρε, που μετά την ολοκλήρωση του σποτ, ανάθεμα αν μένει στη μνήμη του μέσου πολίτη ένας αριθμός για να τον διαδώσει.

Πότε η ΝΔ θα κάνει καθολική επικοινωνία, με συγκεκριμένο, στοχευμένο μήνυμα;”.

Φρίξος Παλαιολόγος
Ο Φρίξος Παλαιολόγος είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής