Η γελοιογραφία που… έγραψε Ιστορία, για τον Τραμπ και το Twitter

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Posted on October 01, 2017, 3:07 pm
5 secs

 

Της Κατιάννας Ναυπλιώτου

Η… σχέση πάθους του Ντόναλντ Τραμπ, γνωστή και ιστορικών πλέον διαστάσεων, λειτούργησε ως έμπνευση για τους γελοιογράφους του περιοδικού “Politico”.

Με αφορμή λοιπόν την ανακοίνωση της διεύθυνσης του Twitter για δοκιμαστικό διπλασιασμό των χαρακτήρων που θα έχει κάθε χρήστης στη διάθεσή του, από τους 140 που είναι σήμερα, σε 280, το μυαλό όλων πήγε στον Ντόναλντ Τραμπ, και τα… όργια που θα ακολουθούσαν από την πλευρά του Αμερικανού Προέδρου, από τη στιγμή που θα είχε στη διάθεσή του τον διπλάσιο χώρο για να εκφραστεί μέσω του λατρεμένου του κοινωνικού δικτύου.

Στο “Politico” αποτύπωσαν το παραπάνω σκηνικό, με μια γελοιογραφία που με τη σειρά της… γράφει Ιστορία, και έγινε πολύ γρήγορα viral στα social media. Δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να κάθεται στο Οβάλ Γραφείο και να tweetαρει μανιωδώς, ενώ μπροστά του έχει σωριαστεί στο πάτωμα, χάνοντας τις αισθήσεις του, ο Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, στρατηγός Τζον Κέλι.

Ο Κέλι διατύπωσε από πολύ νωρίς τις ενστάσεις του για τη συχνή χρήση του Twitter από τον Ντόναλντ Τραμπ, και οι γελοιογράφοι του “Politico” τον φαντάζονται… ξερό στο πάτωμα, αφού διάβασε σε μια εφημερίδα τα σχετικά νέα περί διπλασιασμού του αριθμού των χαρακτήρων που θα έχει στη διάθεσή του κάθε χρήστης.

Από πάνω του στέκονται η Ιβάνκα Τραμπ και η σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ, με την Πρώτη Κόρη να τον ρωτάει αν είναι καλά, και τον γαμπρό του Ντόναλντ Τραμπ να αναρωτιέται αν υπέστη καρδιακή προσβολή.

Έπος…

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος