Η Βόζεμπεργκ “κατακεραύνωσε” την κυβέρνηση για Σκοπιανό και αυτοδιοικητικές εκλογές

Υστερόγραφα Team
Posted on July 12, 2018, 3:35 pm
1 sec

 

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και την εκπομπή “Αταίριαστοι”, με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο.

Τα κυριότερα σημεία της παρέμβασης της Ελίζας Βόζεμπεργκ:

“.Άκουσα τον να λεει οτι η ημερολογιακή ταύτιση ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών λειτουργεί παραμορφωτικά. Τι άλλαξε ξαφνικά;!

Σε ο,τι αφορά το πότε θα γίνουν οι εθνικές εκλογές, ρωτώ: θα έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή; Θα βρει η Κ/Β την απαραίτητη πλειοψηφία; Ή μήπως…δε θα έρθει ποτέ η συμφωνία στη Βουλή, όπως δήλωσε χθες ο κ εμπαίζουν τον ελληνικό λαό;Διαβάσαμε όλοι το τουιτ του Ζάεφ οτι άνοιξαν οι πύλες για τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Οχι της «Βόρειας Μακεδονίας»! Άνοιξαν την πόρτα του ΝΑΤΟ και η Ελλάδα πλέον δεν έχει δικαίωμα να αρνηθεί!

Σας διαβάζω επί λέξει τη χθεσινή ανακοίνωση του ΝΑΤΟ. Μόνη προϋπόθεση η ολοκλήρωση των διαδικασιών στη γείτονα. Αν δηλαδή η συμφωνία δεν κυρωθεί από την Ελληνική Βουλή, χάσαμε παντοτινά το όπλο που είχαμε να αναστείλουμε τις διαδικασίες ένταξης!

Καλό θα ειναι για τόσο σοβαρά ζητήματα όπως η απέλαση των Ρώσων διπλωματών, η κυβέρνηση να ενημερώνει τα κόμματα και ειδικά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και να μην τα μαθαίνουμε από τις εφημερίδες!

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι