Η Βούλα Κεχαγιά εξηγεί γιατί ο Τσίπρας “πυροβολεί” τον Σημίτη

Υστερόγραφα Team
Posted on March 19, 2017, 5:16 pm

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανάλυση για τη στρατηγική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να… βγάλει στη σέντρα τον Κώστα Σημίτη, κάνει η Βούλα Κεχαγιά στο “Έθνος της Κυριακής”.

Η καλή δημοσιογράφος, που ενισχύει με την παρουσία της το δημοσιογραφικό δυναμικό του Ομίλου Μπόμπολα, μετά από πολυετή υπηρεσία στο Συγκρότημα Λαμπράκη, αναφέρεται στην πρόσφατη αποστροφή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, με την οποία άφησε σαφείς αιχμές για το… πανηγύρι διαφθοράς και διαπλοκής που είχε στηθεί στη χώρα, την οκταετία της διακυβέρνησης του τόπου από τον Κώστα Σημίτη.

Σύμφωνα με την ανάλυση της Βούλας Κεχαγιά, ο Πρωθυπουργός θέλει να αναδείξει ότι, η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και οι… νοσταλγοί της περιόδου Σημίτη αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία, με ζωηρό παράδειγμα τον γιο του Γιάννου Παπαντωνίου, ο οποίος αξιοποείται ως στέλεχος στη ΝΔ από τον σημερινό πρόεδρο του κόμματος.

Η Βούλα Κεχαγιά αναφέρεται και στην κίνηση “Ώρα Αποφάσεων”, με την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Γιάννη Ραγκούση, που επίσης κινούνται στον χώρο του σημιτικού ΠΑΣΟΚ, και στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι, μετά τις εκλογές θα συνεργαστούν με τη μητσοτακική Νέα Δημοκρατία.

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι