Η… αργοπορημένη “απολογία” του Φώτη Μπόμπολα

Υστερόγραφα Team
Posted on August 03, 2016, 7:00 am

 Fotis_Mpompolas

Ο Φώτης Μπόμπολας, επικεφαλής της Πήγασος και εκ των βασικών μετόχων του Mega προσπάθησε  κατά την ακρόασή του από την Εξεταστική επιτροπή της Βουλής, η οποία διερευνά τις συνθήκες με τις οποίες χορηγήθηκαν τραπεζικά δάνεια στα μέσα ενημέρωσης και στα κόμματα να αποποιηθεί των ευθυνών του για τη δεινή κατάσταση που έχει περιέλθει το Μεγάλο Κανάλι.

Εριξε τα βέλη του στους άλλους δυο μετόχους, μιλώντας για συμφέροντα που έχουν σχέση με άλλα κανάλια και πιθανόν δεν έβλεπαν με καλό μάτι το Mega.

Και ο ίδιος ωστόσο, από τους βασικούς μετόχους του Mega και πως δεν έδειξε διάθεση να βάλει το «χέρι στην τσέπη» κατά τη διάρκεια της αύξησης κεφαλαίου της εταιρείας Τηλέτυπος.

Ενώ την ίδια ώρα, κορυφώνονται οι ψίθυροι για ερωτήματα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αναφορικά με δανειοδότηση της εταιρείας “Άνωση”, συμφερόντων Μπόμπολα, το οποίο, στην περίπτωση κατά την οποία οδηγηθεί σε λουκέτο του Mega, θα επιβαρύνει τις τράπεζες, κατά τον ίδιο τρόπο που θα τις επιβαρύνουν και τα δάνεια της “Τηλέτυπος Α.Ε.”

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι