Η Έλλη Τριανταφύλλου θα βάζει… φρένο στην Κατερίνα Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ

Φρίξος Παλαιολόγος
Posted on September 24, 2017, 11:19 am
3 secs

 

Η Έλλη Τριανταφύλλου θα είναι, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει στη “Real News” η Ναταλία Ανδρικοπούλου, στη μεσημεριανή ζώνη της ΕΡΤ, από τον επόμενο μήνα.

Στο πλαίσιο των ανακοινώσεων της κρατικής τηλεόρασης για τους νέους παρουσιαστές των εκπομπών του Ραδιομεγάρου, την προηγούμενη εβδομάδα, η Κατερίνα Ακριβοπούλου θα έχει την ευθύνη εκπομπής αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, το οποίο θα παρουσιάζει η Σταυρούλα Χριστοφιλέα.

Στην ανακοίνωση δεν υπήρχε το όνομα του παρτενέρ της Κατερίνας Ακριβοπούλου, όπως ωστόσο αποκαλύπτει η σημερινή Real News στη στήλη των media, την οποία επιμελείται η Ναταλία Ανδρικοπούλου, με πάντα έγκυρο ρεπορτάζ, η Έλλη Τριανταφύλλου από τον ΣΚΑΪ θα είναι εκείνη η οποία θα λειτουργήσει ως… αντίπαλο δέος.

Η εκπομπή θα καλύπτει καθημερινά τη ζώνη 16.00-18.00, και θα επιχειρήσει να παρουσιάσει το στίγμα της ημέρας, με έμφαση στην ανάλυση των τρεχουσών εξελίξεων.

Ουσιαστικά λοιπόν, η Έλλη Τριανταφύλλου είναι εκείνη που θα… βάζει φρένο στην Κατερίνα Ακριβοπούλου, προκειμένου η εκπομπή της ΕΡΤ να είναι πολιτικά ισορροπημένη, και έτσι να έχει μεγαλύτερη απήχηση και παρεμβατική δυνατότητα.

Φρίξος Παλαιολόγος
Ο Φρίξος Παλαιολόγος είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής