Ηχηρή παρέμβαση Καραμανλή, στην έναρξη του Συνεδρίου της ΝΔ

Υστερόγραφα Team
Posted on December 16, 2017, 11:19 am
1 sec

 

Με μια ηχηρή δήλωση ενότητας και προοπτικής, από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ξεκίνησαν οι εργασίες του 11ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κώστας Καραμανλής έκανε δήλωση στις κάμερες, για πρώτη φορά μετά από τη δήλωση που είχε κάνει στο δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015.

Ο πρώην πρωθυπουργός και επί 12 1/2 χρόνια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στάθηκε στην ανάγκη ενότητας του χώρου, αλλά και συνολικά των Ελλήνων, επεσήμανε ότι η ΝΔ θα αναλάβει και πάλι την ιστορική υποχρέωση να πάει την Ελλάδα μπροστά, και εστίασε στην έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης, για εκείνους που το έχουν ανάγκη.

 

Αναλυτικά, η δήλωση του Κώστα Καραμανλή:

«Η Παράταξή μας προχωρά στο Συνέδριό της που έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί σε αυτό το Συνέδριο η Νέα Δημοκρατία θα αναδείξει το σχέδιό της για την ανάταξη της χώρας μας, με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Όπως πολλές φορές στην ιστορία της η Παράταξή μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή. Και αυτό είναι στο χέρι όλων μας. Καλή επιτυχία».

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι