Εύα Αντωνοπούλου για Λυριτζή-Τριλίκη: Σας ευχαριστώ, θα μας λείψετε

Υστερόγραφα Team
Posted on June 30, 2017, 2:08 pm
5 secs

 

Με μια συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο Facebook, η Εύα Αντωνοπούλου είπε “αντίο” στον Βασίλη Λυριτζή και τον Στρατή Τριλίκη, που αποχωρούν από την “Πρώτη Γραμμή”, αναγνωρίζοντας πόσο τη βοήθησαν στην καριέρα της, οι δυο τους μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου.

“Είναι πάντα δύσκολο και αμήχανο να αποχαιρετάς (επαγγελματικά) καλούς φίλους και συνεργάτες… Θέλω όμως να πω δυο λόγια για τον Δημήτρης Οικονόμου και τον Βασίλη Λυριτζή και τον Stratis Trilikis. Σήμερα ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Βασίλη και του Στρατή από τον σταθμό και μας συγκίνησαν όλους στον ΣΚΑΪ με το ήθος και την ξεχωριστή ποιότητα που τους χαρακτηρίζει πάντα. Είναι άνθρωποι που πέρα από τη δική τους εξαιρετικά πετυχημένη διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, έχουν στηρίξειουσιαστικά και αναδείξει δεκάδες νεότερους δημοσιογράφους δίνοντας τους ”χώρο” χωρίς κόμπλεξ και μικροψυχίες, πράγμα σπάνιο στο χώρο των media.
Από την πλευρά μου θέλω να τους πω και εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μέσα από τη συνεργασία μας πριν χρόνια στην ”Πρώτη Γραμμή” ξεκίνησε και για μένα ένα πολύ ενδιαφέρον επαγγελματικό ταξίδι στον ΣΚΑΪ.
Σας ευχαριστώ και θα μας λείψετε!”.

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι