Εκτός από τον Τσίπρα, και η Φώφη… κάνει μεταγραφές

Υστερόγραφα Team
Posted on January 16, 2018, 7:00 pm
1 sec

Μερικές ώρες μετά την προσχώρηση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη ένας πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων μετακινήθηκε σε άλλο κόμμα.

Ο λόγος για τονΓεώργιο-Δημήτριο Καρρά, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη Φώφη Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής.

Δήλωση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών Γεωργίου-Δημητρίου Καρρά

Ο χώρος του προοδευτικού κέντρου που στόχο έχει την οικονομική ανάπτυξη και την αναδιανομή πόρων υπέρ του κοινωνικού κράτους, πρέπει να εκφραστεί από ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις. Και αυτό γιατί οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσαν ότι η πολιτική της Κυβέρνησης συνεχίζει να συντάσσεται με τους δανειστές για τη νομή της εξουσίας.Με το χθεσινό πολυνομοσχέδιο βλέπουμε να διευκολύνει τους πλειστηριασμούς κατοικιών, να περικόπτει κοινωνικά επιδόματα και να αναιρεί ουσιαστικά το δικαίωμα της απεργίας.

Από την άλλη η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν αρθρώνει πειστικό πολιτικό λόγο ότι θα ξεπεράσει τα προβλήματα.

Η «Φωνή Δημοκρατίας» που έχω την τιμή να ηγούμαι, ιδρύθηκε για να εκφράσει τις αρχές του προοδευτικού κέντρου και επιδιώκει συγκλίσεις με συγγενείς δυνάμεις, ώστε να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στη Βουλήκαι στην κοινωνία.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του χώρου του «Κινήματος Αλλαγής»από σήμερα εντάσσομαι ως συνεργαζόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης»,         προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για μία εποικοδομητική πολιτική.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι