Δημοσχάκης: Ανάκαμψη μόνο μέσω επενδύσεων

Υστερόγραφα Team
Posted on September 14, 2016, 6:15 am
screen-shot-2016-09-14-at-7-53-52-am

Οδοιπορικό στην Πέλλα πραγματοποίησε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης, προκειμένου να έρθει σε επαφές με πολίτες, και να συζητήσει για θέματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας, ενόψει και της παρουσίας του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Αναστάσιος Δημοσχάκης τόνισε χαρακτηριστικά:

“Ξεκάθαρο το μήνυμα από την επίσκεψη σε επιχειρήσεις στην Πέλλα.Ανάκαμψη μόνο μέσω επενδύσεων”.

Στη δε προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο Αναστάσιος Δημοσχάκης επεσήμανε τα εξής:

“Ξεκινήσαμε σήμερα Τρίτη (13/9) το οδοιπορικό στο Νομό Πέλλας με επικεφαλής τον τοπικό Βουλευτή & πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Καρασμάνη , μαζί με τους Βουλευτές Γιώργο Κασαπίδη της Κοζάνης και Σίμο Κεδίκογλου της Ευβοίας επισκεπτόμενοι με τον δήμαρχο Έδεσσας, Δημήτρη Γιάννου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης καὶ Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε Υπηρεσίες, βιοτεχνικές & βιομηχανικές επιχειρήσεις μαζί με θεσμικούς και κομματικούς παράγοντες της ΝΟΔΕ και τοπικών ΔΗΜ.ΤΟ, ως προπομποί του προέδρου μας , Κ. Μητσοτάκη ενόψει της ανόδου του, το προσεχές Π/Σ/Κ στη ΔΕΘ!

Τιμήσαμε με την παρουσία μας την απασχόληση & την επιχειρηματικότητα. Ακούσαμε με προσοχή τα προβλήματα αλλά & τις προτάσεις, τις ιδέες των δυο βασικών πυλώνων της προόδου τα οποία & θα μεταφερθούν στον Πρόεδρό μας .Το μήνυμα που κυριάρχησε σε όλες τις επισκέψεις – συζητήσεις ήταν ξεκάθαρο, ότι χωρίς ιδιωτικές επενδύσεις η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει. Στηρίζουμε την καινοτομία και την επιχειρηματική εξωστρέφεια”.

 

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι