Δημοσκόπηση: Το 68,6% κρίνει αρνητικά τη στρατηγική της ΝΔ

info_697k66by
Posted on June 27, 2016, 8:20 pm

Screen-Shot-2016-06-12-at-12.19.15-PM
Αρνητικά αποτιμά η πλειοψηφία της κοινωνίας τη στρατηγική την οποία ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία απέναντι στην κυβέρνηση, σύμφωνα με τα σχετικά ευρήματα δημοσκόπησης της Κάπα Research, για το “Βήμα της Κυριακής”.

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση που απευθύνεται στους πολίτες, “πώς κρίνετε την αντιπολίτευση που ασκεί καθένα από τα παρακάτω κόμματα”, οι απαντήσεις στέλνουν μήνυμα προβληματισμού στη Συγγρού και τον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας κρίνεται αρνητικά από το 68,6% των πολιτών, ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό, αν συνυπολογίσει κανείς τη μεγάλη δυσαρέσκεια που έχει προκαλέσει στην κοινωνία η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Η Νέα Δημοκρατία θα έπρεπε να έχει πείσει ήδη ότι διαθέτει αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τη διακυβέρνηση του τόπου, κάτι ωστόσο που δεν διαφαίνεται από τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Κάπα Research για το “Βήμα της Κυριακής”, καθώς μόλις το 29,9% δηλώνει ότι αποτιμά θετικά και μάλλον θετικά τη στρατηγική της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.