“Δεύτερες σκέψεις” στη ΝΔ για Μπογδάνο, μετά τις επιθέσεις του κατά ΣΚΑΪ

Φρίξος Παλαιολόγος
Posted on July 10, 2017, 3:57 pm
1 sec

 

Η δραματική απόλυση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τον ΣΚΑΪ, εκτιμήθηκε από την πρώτη στιγμή ως… διαβατήριο για την είσοδο του γνωστού παρουσιαστή στην πολιτική, με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας.

Και στο παρελθόν άλλωστε είχαν κυκλοφορήσει οι σχετικές φήμες, που ήθελαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να προσεγγίζουν με θετικό μάτι μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές, πιθανότατα στη Β’ Αθηνών, ώστε να μπορέσει να εξαργυρώσει την αναγνωρισιμότητά του, σε αντιδιαστολή με την απόσταση που τον χωρίζει από τη “γαλάζια” κοινωνική βάση.

Μετά την απομάκρυνσή του από τον ΣΚΑΪ ωστόσο, το παραπάνω κλίμα φαίνεται να αλλάζει και, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Νέα Δημοκρατία επικρατούν πλέον δεύτερες σκέψεις για το ενδεχόμενο να προσφέρουν “στέγη” στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, διαπιστώνοντας από τη μια ότι το πρόσωπό του έχει φορτιστεί έντονα με τοξικά χαρακτηριστικά, και αφετέρου ότι βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ, κατά της οποίας αφήνει αιχμές σε δημόσιες παρεμβάσεις και συνεντεύξεις του.

Η συγκεκριμένη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου δεν πέρασε απαρατήρητη από τα ηγετικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, και μάλλον αφαίρεσε πόντους από τον γνωστό παρουσιαστή. Σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι η βεντέτα που τείνει να ανοίξει με τον ΣΚΑΪ και τον Όμιλο Αλαφούζο, κάθε άλλο παρά… ενθουσιάζει το Μοσχάτο, με δεδομένη και τη δυναμική αντιπολιτευτική παρουσία του καναλιού του Νέου Φαλήρου.

Φρίξος Παλαιολόγος
Ο Φρίξος Παλαιολόγος είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής