Γρ. Ζαφειρόπουλος: Αγαπητέ μας πρόεδρε, καλό ταξίδι

Υστερόγραφα Team
Posted on May 29, 2017, 5:22 pm
2 secs

 

 

Με μια συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου, εκ των καλύτερων στελεχών της Κεντροδεξιάς στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνδέεται με μακρά, οικογενειακή σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη, και είχε ζήσει σε σε εμβληματικές στιγμές τον πρώην πρωθυπουργό και επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Στην πρώτη από τις φωτογραφίες που ανέβασε, διακρίνεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τον πατέρα του, και εμβληματικό στέλεχος της Κεντροδεξιάς Νώντα Ζαφειρόπουλο, έναν ευπατρίδη της πολιτικής και της δικηγορίας, η παρουσία του οποίου είναι αισθητή τα τελευταία αρκετά χρόνια, ενώ στη δεύτερη διακρίνονται αρκετοί πολτικοί της Νέας Δημοκρατίας, που επίσης δεν βρίσκονται σήμερα στη ζωή.

“Αγαπητέ μας Πρόεδρε καλό ταξίδι .
Εκεί που πάς εκτός από την αγαπημένη σου Μαρίκα ,σε περιμένουν αρκετοί καλοί και έμπιστοί σου φίλοι που σε πίστεψαν και αγωνίστηκαν δίπλα σου,μαζί σου για την χώρα μας και την παράταξή μας.Θα λείψεις από την Ελλάδα !!”.

 

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι