Γιώργος Μπουλούκος: Στον ΔΣΑ ψηφίζουμε δικηγορικά, όχι κομματικά. Βερβεσός για πρόεδρος

Υστερόγραφα Team
Posted on November 30, 2017, 10:52 pm
0 secs

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών προβλέπεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ο Δημήτρης Βερβεσός έχει μεγάλο προβάδισμα έναντι του Δημήτρη Αναστασόπουλου, όπως είχε συμβεί και στις προηγούμενες εκλογές με τον Βασίλη Αλεξανδρή έναντι του Γιάννη Αδαμόπουλου.

Οι εκλογές ωστόσο θα κριθούν από το πώς θα επιλέξουν να ψηφίσουν οι δικηγόροι της Αθήνας. Θα ψηφίσουν πρόσωπο ή κόμμα; Στην πρώτη περίπτωση, ο Δημήτρης Βερβεσός έχει το προβάδισμα, καθώς εκτιμάται ότι διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία και ειδικό βάρος από τον Δημήτρη Αναστασόπουλο. Στη δεύτερη, το προβάδισμα το έχει ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, καθώς οι συνδυασμοί που κινούνται στον χώρο της Κεντροδεξιάς συγκέντρωσαν αθροιστικά περισσότερες ψήφους στον πρώτο γύρο.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι η δημόσια τοποθέτηση του Γιώργου Μπουλούκου, με σειρά αγώνων στον χώρο της Κεντροδεξιάς, που τα τελευταία χρόνια πορεύεται περισσότερο υπερκομματικά στον ΔΣΑ, και έχει ισχυρό και ευμεγέθες ακροατήριο, το οποίο τον ακολουθεί.

Ο Γιώργος Μπουλούκος λοιπόν, με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ψήφισε Βερβεσό για τον δεύτερο γύρο, επισημαίνοντας ότι η επιλογή πρέπει να είναι δικηγορική και όχι κομματική.

“Συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν στο Δ.Σ. του Δ.Σ.Α.. Συγχαρητήρια και σε όλους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία τόσο ως υποψήφιοι όσο και ως ψηφοφόροι. Οφείλουμε να ενδιαφερόμαστε και να συμμετέχουμε στις εκλογές. Αφορούν την δική μας φωνή και εκπροσώπηση, το δικό μας μέλλον και προοπτική. Σε αυτήν την κρίσιμη, αβέβαιη και απρόβλεπτη περίοδο για τον Τόπο και την Κοινωνία, για την Δικαιοσύνη και την Δικηγορία ψηφίζουμε υπεύθυνα, ώριμα και δικηγορικά. Χρειαζόμαστε ανεξάρτητη, δυνατή και διεκδικητική φωνή. Δεν πειραματιζόμαστε και δεν διαθέτουμε ως λάφυρο τον Σύλλογο μας και το μέλλον μας σε κανένα κομματικό επιτελείο.
Στις 3 και 4 Δεκεμβρίου ψηφίζουμε δικηγορικά και όχι κομματικά. Ψηφίζουμε για Πρόεδρο Δημήτρη Βερβεσό.”.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι