Βόζεμπεργκ: Στοχοποιούν δέκα πολιτικά πρόσωπα πρώτης γραμμής, για να απομακρύνουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα, που πλήττουν την τσέπη του μέσου πολίτη

Υστερόγραφα Team
Posted on March 19, 2018, 11:05 am
1 sec

 

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις, στο πλαίσιο της παρουσίας της στην εκπομπή “Πρώτη Είδηση” της ΕΡΤ, με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τη Μαίρη Πολλάλη.

Τα κυριότερα σημεία της παρέμβασης της Ελίζας Βόζεμπεργκ:

“Είχαν προαναγγείλει εξυγίανση στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά απέτυχαν! Νόμοι υπάρχουν, αλλά δεν εφαρμόζονται!

Φούσκα που θα ξεφουσκώσει το σκάνδαλο . Δεν υπάρχουν καν ενδείξεις! Τα αποδεικτικά στοιχεία δεν συνδυάζονται μεταξύ τους, έχουμε μάρτυρες που «εικάζουν», «νομιζουν», «εκτιμούν», όχι αυτόπτες! Ποινικοποιούμε τις προσωπικές επαφές;

Στοχοποιούν δέκα πολιτικά πρόσωπα πρώτης γραμμής, για να απομακρύνουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα, που πλήττουν την τσέπη του μέσου πολίτη!

Ο ελληνικός λαός θέλει να μάθει την αλήθεια και πρέπει να μάθει την αλήθεια. Το ίδιο ζητούν και οι εμπλεκόμενοι! Φέρτε τους μάρτυρες στην προκαταρκτική, φέρτε τον κ. Φρουζή! Να βγουν όλα στο φως! Όχι η υπόθεση να γυρίσει στη δικαιοσύνη και να μένει η λάσπη!

Το δε θα τελειώσει εύκολα. Πέραν της παλινδρομικής άποψης της ελληνικής κυβέρνησης, έχουμε και τον αρχικά μετριοπαθή Ζαεφ, που τώρα μας λέει να αλλάξουμε εμείς το Σύνταγμά μας!

Η κυβέρνηση αρχικά υποτίμησε το θέμα των δυο Ελλήνων και στη συνέχεια είδαμε διαφορετική άποψη περί ομηρίας ή μη, μεταξύ του Υπουργού άμυνας και του αναπληρωτή!”

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι