Βόζεμπεργκ: Με την πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΝΔ, έπεσαν οι κυβερνητικές μάσκες

Υστερόγραφα Team
Posted on June 18, 2018, 11:55 am
4 secs

 

Με νηφάλιο και αξιοπρεπή λόγο, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα για τη συμφωνία με τα Σκόπια, χωρίς να διολισθήσει σε υπερβολές και τοξικό κλίμα.

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει ενισχύσει τον πολιτικό λόγο της ιστορικής παράταξης της Κεντροδεξιάς, αλλά και την εθνική φωνή της Ελλάδας στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο, με την παρουσία και τις τοποθετήσεις της αυτά τα χρόνια, ήταν καλεσμένη του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου, στην εκπομπή “Σήμερα”, την τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Τα κυριότερα σημεία της παρέμβασης της Ελίζας Βόζεμπεργκ:

 

“Η κυβέρνηση έφερε στο παρά πέντε μία πολύ κακή και επιζήμια συμφωνία. Όλα έγιναν πρόχειρα, εσπευσμένα και a priori συμφωνημένα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των κομμάτων και του ελληνικού λαού!

Επιτυχής η πρωτοβουλία της ΝΔ για κατάθεση πρόταση μομφής! Οι μάσκες των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έπεσαν στη Βουλή και μπόρεσε ο ελληνικός λαός να ενημερωθεί για όλες τις πτυχές της συμφωνίας!

27 χρόνια δεν δώσαμε γλώσσα, ταυτότητα και αναγνώριση εθνότητας, όμως οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το έκαναν! Με τον Ζάεφ πράγματι είχαμε μια καλή ευκαιρία, αλλά δεν είχαν ούτε την ικανότητα, ούτε και κυρίως τη βούληση -το τονίζω- να την αξιοποιήσουν προς το εθνικό μας συμφέρον!”.

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι