Βόζεμπεργκ: Η κυβέρνηση πανικοβλήθηκε από το συλλαλητήριο και έφερε μια κατασκευασμένη δικογραφί

Υστερόγραφα Team
Posted on February 11, 2018, 7:15 pm
1 sec

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Αυτιά.

Τα κυριότερα σημεία της παρέμβασής της:Το είπα, το ξαναλέω, και πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη των λεγόμενων μου : πρόκειται για μάρτυρες συναλλαγης!

“.Κατηγορούνται με εικασίες 2 πρωθυπουργοί και 8 υπουργοί. Από αφηγήσεις αγνώστων μαρτύρων που λένε “άκουσα” και “εικάζω”. Σπιλώνονται άνθρωποι χωρίς κανένα στοιχείο. Ειναι μια κακοστημενη υπόθεση, σε βάρος της χωρας και της δημοκρατίας!

Πώς θα προστατέψουν αυτοί οι άνθρωποι την τιμή και την υπόληψή τους; Να καταθέσουν οι μάρτυρες χωρίς μάσκες και χωρίς προσωπεία! Αυτό σημαίνει όλα στο φως!

Η κυβέρνηση πανικοβλήθηκε από το συλλαλητήριο και έφερε μία κατασκευασμένη δικογραφία. Έτσι όμως πλήττεται η εμπιστοσύνη προς τη χώρα μας, την ώρα που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη από επενδύσεις! Για να εξυπηρετηθούν οι πολιτικές σκοπιμότητες της κυβέρνησης!

Η κατάθεση του μάρτυρα για τον έγινε αρχές Νοεμβρίου. Γιατί δεν διαβιβάστηκε αμελλητί η δικογραφία στη Βουλή, όπως προβλέπει το Σύνταγμα; Πως γνώριζαν ότι μεταγενέστερα θα υπάρξουν κι άλλες καταθέσεις που θα αφορούν πολιτικά πρόσωπα;”.

 

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι