Βόζεμπεργκ: Η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία

Υστερόγραφα Team
Posted on January 02, 2018, 10:14 am
1 sec

 

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ παρουσίασε τις θέσεις της για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και… όσες έρχονται, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Τα κυριότερα σημεία της παρέμβασης της Ελίζας Βόζεμπεργκ:

“Η χώρα δεν απειλείται ούτε εκβιάζεται, όμως η κυβέρνηση βρίσκεται παγιδευμένη από την υπόσχεση Τσίπρα προς Ερντογάν περί έκδοσης των 8 τούρκων στρατιωτικών, η οποία ουδέποτε διαψεύστηκε.

Ο Τσίπρας, που υπερασπίζεται τη δικαιοσύνη, με την υποβολή αίτησης ακύρωσης κατά της απόφασης για χορήγηση πολιτικού ασύλου στην πράξη την καταργεί, αφού η δευτεροβάθμια επιτροπή προσφυγών αποτελεί δικαιοδοτικό όργανο.

Το Σκοπιανό είναι μείζον εθνικό θέμα! Η κυβέρνηση οφείλει να καταθέσει την πρότασή της, αντί κατά την πάγια τακτική της να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα και να μεταθέτει την ευθύνη στην αντιπολίτευση.

Η κυβέρνηση δεν θα πέσει για το Σκοπιανό, γιατί οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνδέονται με “ισχυρούς κώδικες” και θα συμφωνήσουν να συρθούν υπό οποιαδήποτε πρόταση, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία”.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι