Βασιλειάδης: Αφήνουμε πίσω μας την κρίση, και βλέπουμε το μέλλον με αξιοπρέπεια

Υστερόγραφα Team
Posted on January 23, 2018, 10:43 pm
1 sec

 

Με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Πάτρας, επισημοποιήθηκε η ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 από την αχαϊκή πρωτεύουσα. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων Amar Addadi, καθώς και αντιπροσωπεία της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) φιλοξενήθηκαν από τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και άπαντες εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η Πάτρα θα διοργανώσει εξαιρετικούς αγώνες.

Μετά το πέρας της εθιμοτυπικής εκδήλωσης, στο πλαίσιο της οποίας παραδόθηκε στα χέρια του Δημάρχου Πατρέων η σημαία των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, ακολούθησε επίσκεψη στους χώρους όπου θα κατασκευαστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης στην τοποθέτησή του, υπογράμμισε ότι: «Αρχίζουμε σήμερα την πορεία για να υλοποιήσουμε αυτό που είχαμε βάλει σαν στόχο πριν από 6 μήνες. Η ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 από την Πάτρα, είναι ένα μεγάλο κοινωνικό και αθλητικό γεγονός που σηματοδοτεί ότι η Ελλάδα αφήνει πίσω της την κρίση και μπορεί με αξιοπρέπεια και όραμα να βλέπει το μέλλον».

Παράλληλα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφέρθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων, σχολιάζοντας πως «Μέχρι το τέλος της άνοιξης, θα πρέπει σε συνεργασία με τη ΔΕΜΑ, να εκπονήσει το πλάνο, ώστε να ακολουθήσει η υλοποίηση των υποδομών και των υπόλοιπων απαιτούμενων εργασιών. Όλοι μαζί θα πρέπει να δείξουμε πως η χώρα έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και πως μπορεί να διοργανώσει πετυχημένους αγώνες».

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι