Βασίλης Σκουρής: Ολοκληρώθηκε και το δικό μου συναρπαστικό ταξίδι με τον Όμιλο Real

Υστερόγραφα Team
Posted on March 23, 2018, 8:08 am
3 secs

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Όμιλο Real ανακοίνωσε με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο Βασίλης Σκουρής.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος σημείωσε τα εξής:

“ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
Απόψε ολοκληρώθηκε και το δικό μου συναρπαστικό ταξίδι με τον όμιλο του real. Ελαβα απίστευτα πράγματα και κυρίως την εμπιστοσύνη του Νίκου Χατζηνικολάου, ενώ έδωσα ό τι καλύτερο είχα. Βρήκα πραγματική ελευθερία και άξιους συναδέλφους και φίλους. Η απόφαση για το τέλος της συνεργασίας, για να μην ακούσω καμία βλακεία, ήταν αποκλειστικά δική μου. Η εφημερίδα, το ραδιόφωνο, τα σαιτ θα παραμείνουν πρώτα και εγώ θα χαίρομαι.
Νίκο, Στέργιο, Βασίλη, Κωνσταντίνε, Δημήτρη, Ανδρέα,Αναστασία, Γιώργο, Ακη, Κολοκοτρώνη, Μάνο, Ελισσάβετ, Γεωργίου, Μπουζιώτη σας ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πολύ όλους. Πρωτίστως τα παιδιά του πολιτικού που με ανέχτηκαν. Τον Παναγή, τον Γιώργο, την Μαριτίνα, τον Ηλία, τον Θάνο, τον Αντώνη,τον Πάρι. Τον Αθανασίου, τον Παντελή, τον Θανάση, τα παιδιά του ραδιοφώνου, τα παιδιά του σαιτ, τους φίλους του enikos, τα κορίτσια του LIFE. Οσους εκτός δουλειάς με στήριξαν. Σας αγαπάω.
ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ….”.

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι