Αφού έδωσε τα χέρια με τον Μητσοτάκη, ο Μεϊμαράκης “πυροβόλησε” τον Τσίπρα

Υστερόγραφα Team
Posted on March 20, 2017, 6:07 pm

Πηγή φωτογραφίας: Γραφείο Τύπου Ν.Δ. / Δ. Παπαμήτσος

 

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αποσκοπούσε στο να σταλεί ένα μήνυμα ενότητας της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτό ακριβώς συνέβη.

Ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, και ο συνδιεκδικητής της ηγεσίας στη μάχη της 10ης Ιανουαρίου 2016, που απέσπασε το 48% των ψήφων, δηλαδή, κάτι λιγότερο από το μισό κόμμα, τα είπαν σε καλό κλίμα. Με τις σχετικές διαρροές από την ηγετική ομάδα να δείχνουν στην κατεύθυνση της ενότητας, και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να το επιεβαιώνει με δικές του δηλώσεις.

“Συμπίπτουμε και θα προχωρήσουμε σε κοινή κατεύθυνση”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οπίος έσπευσε να υποβαθμίσει τις διαφορετικές απόψεις που επικρατούν στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, ακόμη και για κεντρικές στρατηγικές του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Έσπευσε αντιθέτως να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας το στίγμα των θέσεών του.

“Εφόσον ο Τσίπρας δεν προχώρησε σε εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη και εμείς δεν θα τα ψηφίσουμε. Η κυβέρνηση οφείλει να φέρει το πακέτο και να προχωρήσει. Η χώρα σέρνεται. Όταν είπαμε για εθνική ομάδα αρνήθηκαν”, τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι