Έτοιμος να… χρηματοδοτήσει την καθαίρεση Τραμπ ο Τζορτζ Σόρος

Κυριάκος Βελισσάριος
Posted on June 11, 2018, 1:29 pm
2 secs

 

Του Κυριάκου Βελισσάριου

 

Έτοιμος να… χρηματοδοτήσει μια καμπάνια για την καθαίρεση του Ντόναλντ Τραμπ από την Προεδρία των ΗΠΑ, είναι ο Τζορτζ Σόρος.

Ακόμη κι αν δεν το λέει ανοιχτά, το… υπονοεί, περιγράφοντας τον σημερινό ένοικο του Λευκού Οίκου ως, διαρκή κίνδυνο για το μέλλον της Αμερικής, και συνολικά της ανθρωπότητας.

Ο Τζορτζ Σόρος, που έχει συνδεθεί ιστορικά με… παρασκήνια και δολοπλοκίες, εσχάτως εξέπληξε, όταν τάχθηκε υπέρ ενός επαναληπτικού δημοψηφίσματος για το Brexit. Μιλώντας υπέρ της αναγκαιότητας να υπάρχει σταθερότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ ο ίδιος έχει… κάνει καριέρα, επενδύοντας στο ακριβώς αντίθετο: Στην αναστάτωση.

Αναφορικά με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Τζορτζ Σόρος δήλωσε… σχεδόν σοκαρισμένος από την τακτική που ακολούθησε ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ στη Σύνοδο των G7, απομονώνοντας για πρώτη φορά την Ουάσινγκτον σε διεθνές επίπεδο.

“Είναι τόσο ναρκισιστής, που θέλει να καταστρέψει τον κόσμο”, σημείωσε με νόημα ο Τζορτζ Σόρος, και ευχήθηκε μια αλλαγή συσχετισμών στο Κογκρέσο, με τις Ενδιάμεσες Εκλογές του Νοεμβρίου, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες καθαίρεσης του Ντόναλντ Τραμπ.

Τις οποίες διαδικασίες ο ίδιος θα υποστηρίξει, όπως ξεκαθάρισε.

Κυριάκος Βελισσάριος
Ο Κυριάκος Βελισσάριος είναι πολιτικός επιστήμονας και αναλυτής