Έντονη φημολογία για “μετακόμιση” της Ντόρας από την Α’ Αθηνών στα Χανιά (λόγω… Κώστα Μπακογιάννη)

Νίκος Φυλάγγελος
Posted on July 09, 2018, 1:31 pm
3 secs

 

Του Νίκου Φυλάγγελου

 

‘Εντονη φημολογία επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, για το πολιτικό μέλλον της Ντόρας Μπακογιάννη.

Υπάρχουν οι πιο… θερμόαιμοι, που δείχνουν στην κατεύθυση της απόσυρσης της αδελφής του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πολιτική, υπάρχουν ωστόσο και οι πιο ψύχραιμοι, που τη βλέπουν να… μετακινείται.

Σύμφωνα με το σχετικό σενάριο, η Ντόρα Μπακογιάννη θα δώσει τη μάχη του σταυρού στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στα Χανιά, και όχι στην Α’ Αθηνών.

Τόσο για ενισχύσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη, όσο και για να… αδειάσει χώρο στην Α’ Αθηνών, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιθυμούσε να προωθήσει νέα πρόσωπα.

Κυρίως όμως, μια μετακίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη από την Α’ Αθηνών, έρχεται να υπηρετήσει τη στόχευση της ενίσχυσης μιας πιθανής υποψηφιότητας του γιου της, Κώστα Μπακογιάννη, για τον Δήμο Αθηναίων.

Κι αυτό διότι, όλοι καταλαβαίνουν πώς, θα ήταν… άβολη η εικόνα της Ντόρας και του Κώστα Μπακογιάννη στην ίδια περιφέρεια, η μια ως βουλευτής και ο άλλος ως υποψήφιος δήμαρχος.

Νίκος Φυλάγγελος
Ο Νίκος Φυλάγγελος είναι πολιτικός αναλυτής