Ένας μεγάλος Έλληνας δεν μένει πια εδώ. Θρήνος για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου

Μανώλης Κομνηνός
Posted on June 10, 2018, 9:51 am
2 secs

 

Του Μανώλη Κομνηνού

 

‘Ενας μεγάλος Έλληνας, δεν μένει πια εδώ.

Γιατί, αυτό ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Μεγάλος Έλληνας.

Πέρα και πάνω από “άρρωστος” Παναθηναϊκός, ο εμβληματικός ηγέτης του μπασκετικού τριφυλλιού επί δεκαετίες, ήταν ένας άνθρωπος που αγάπησε το μπάσκετ, τον αθλητισμό, την Ελλάδα.

Κύριος σε όλα του.

Τόσο ως αθλητικός παράγοντας, όσο και ως επιχειρηματίας.

Πάνω από όλα άνθρωπος.

Χωρίς ίχνος ευαρέσκειας.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος “έφυγε” από τη ζωή, και ο θρήνος για την απώλειά του περισσεύει.

 

Η ανακοίνωση της ΒΙΑΝΕΞ για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου:

«Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό, τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.

Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής.»

Μανώλης Κομνηνός
Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος