Άδωνις: Στο μυαλό τους έχουν μια τυφλή σύγκρουση

Υστερόγραφα Team
Posted on November 11, 2016, 3:03 pm
1 sec

 

screen-shot-2016-11-11-at-2-00-00-pm

 

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σήμερα, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε μεταξύ άλλων:

Για τη συγκρότηση του ΕΣΡ

«Χαιρετίζουμε τη δημιουργία του ΕΣΡ, απλώς για την ιστορία να πω: Τι ζητούσε η ΝΔ; Ζητούσε ανοιχτή διαδικασία χωρίς πλαφόν αδειών και την ευθύνη της διαδικασίας να την έχει το ΕΣΡ και όχι ο Υπουργός. Τι αποφασίστηκε χθες; Έφυγε το πλαφόν των τεσσάρων αδειών, αυτό που ζητάγαμε δηλαδή από την πρώτη στιγμή ως ΝΔ, έγινε ένα συμβούλιο το οποίο κανείς δεν μπορεί να πει ότι είναι ελεγχόμενο γιατί έχει προσωπικότητες κύρους και άρα, την ευθύνη της διαδικασίας την έχει το ΕΣΡ και όχι ο Υπουργός».

Για την απασχόληση και την ανεργία

«Είχαμε τον χειρότερο Οκτώβριο από το 2010 με 82.000 περισσότερες απολύσεις από προσλήψεις. Η ελληνική οικονομία παρά τους ευσεβείς πόθους και των Ελλήνων και των Ευρωπαίων δεν πάει καλά. Ο Οκτώβριος ήταν ο χειρότερος μήνας όλων των εποχών. Η λιανική πώληση υπέστη καθίζηση και αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του συστήματος “Εργάνη”».

Για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές

«Η σύγκρουση για τη σύγκρουση δεν λέει τίποτα. Για να πετύχεις στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές κάτι σπουδαίο, πρέπει να έχεις να παρουσιάσεις μία εναλλακτική και βιώσιμη πρόταση. Εμείς διαφωνούμε με την κυβέρνηση Τσίπρα και ο λόγος που ζητάμε να φύγει, ει δυνατόν και σήμερα, είναι γιατί πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μαζί τους. Για ποιο λόγο; Διότι στο μυαλό σας έχετε μια τυφλή σύγκρουση, όπως κάνατε στις αρχές του ’15. Θα συντριβείτε όπως τότε και θα γυρίσετε και θα τα ψηφίσετε όλα. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ λέει “Ναι σε όλα”».  

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι