Άδωνις: Πάει πολύ, για να… αντέξει η νοημοσύνη μας

Υστερόγραφα Team
Posted on April 04, 2017, 4:51 pm

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τρίτη 4 Απριλίου, στην εκπομπή του κ. Άρη Πορτοσάλτε, στο ρ/σ ΣΚΑΙ 100.3, αναφέρθηκε στο κρυφό ταξίδι του κ. Νίκου Παππά, στη Βενεζουέλα, λέγοντας:

«Ο κ. Παππάς όταν πήγε στην Καραϊβική με το ιδιωτικό τζετ του καταζητούμενου κ. Χαλίλ και τον δικηγόρο των offshore κ. Αρτεμίου δεν πήγε ως Νίκος Παππάς, αλλά ως διευθυντής του γραφείου του κ. Αλέξη Τσίπρα. Ό,τι χρήματα πήρε, δεν τα πήρε για τον Παππά αλλά για τον Τσίπρα.

Ας πούμε ότι πήγε στην Καραϊβική για διακοπές. Ερώτηση: Αν ήθελε να πάει διακοπές, θα έπαιρνε μαζί του τον κ. Αρτεμίου ή την οικογένειά του και τους φίλους του; Όταν βρίσκεσαι στον τόπο των offshore με έναν δικηγόρο των offshore τι είναι πιο πιθανό, να έχεις πάει για να κάνεις offshore ή να έχεις πάει για να κάνεις μπάνια;

Ο κ. Παππάς να κόψει τα ευφυολογήματα και να βγει να πει τι έκανε στη Βενεζουέλα με τους κ. Χαλίλ και Αρτεμίου. Γιατί το να μας λέει ότι πήγε στη Βενεζουέλα για να πουλήσει ή να αγοράσει ζαρζαβατικά και στη διαδρομή βρήκε ένα learjet και σταμάτησαν σε έναν τόπο με offshore, πάει πολύ για να το αντέξει η νοημοσύνη μας».

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι