Άδωνις: Ο Τσίπρας πρέπει να φύγει

Υστερόγραφα Team
Posted on October 11, 2016, 10:30 am

screen-shot-2016-10-11-at-12-07-35-pm

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH στους 98.0 ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα περίμενε χθές στη βουλή μια συζήτηση επι της ουσίας, αλλά αντί αυτού, παρακολουθήσαμε είπε ο κ. Γεωργιάδης, μια υποβάθμιση της διαδικασίας , μια λασπομαχία χωρίς πραγματικά γεγονότα:

Ο Τσίπρας δεν καταλαβαίνει απο ευγένειες, όπως είναι ευγενής ο κ. Μητσοτάκης. Ο Τσίπρας είναι ένας αρχιψευταράς και αρκεί να σας πω όταν ανέφερε για τους πλειστηριασμούς ακινήτων στη Θεσσαλονίκη οτι δεν υπάρχουν, και είναι ψεύτης όταν λέει αυτά, αντί να απαντά για τον πόνο των ανθρώπων. Ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της ΝΔ. σημείωσε επίσης, πως ο κ. Τσίπρας έχει χάσει το ηθικό πλεονέκτημα, δεν υπάρχει και απλά με την χθεσινή συζήτηση ήθελε αίμα στην αρένα για να ικανοποιήσει το πλήθος για να δείξει ότι τα βάζει με ισχυρούς.

Οι πολίτες έμπλεξαν και για αυτό πρέπει να φύγεο ο κ. Τσίπρας για να γυρίσει σε θετικό πρόσημο η οικονομία, με την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη που είναι μείωση φόρων και νέες επενδύσεις.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι