Άδωνις: Ο κ. Τσίπρας φοβάται τον Βαρουφάκη

Υστερόγραφα Team
Posted on July 27, 2017, 3:47 pm
0 secs

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουλίου, στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «ONline», σχολίασε την επικαιρότητα, λέγοντας:

Για τη χθεσινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα

«Πρέπει να έχει πάρα πολύ θράσος ο κ. Τσίπρας, ο οποίος ως αρχηγός της αντιπολίτευσης έλεγε: «Στέλνω μήνυμα στις Βρυξέλλες, στο Βερολίνο και στην Ουάσιγκτον πως ό,τι υπογράψει ο κ. Σαμαράς θα το ακυρώσω» και τώρα, να ασκεί αυτού του είδους την κριτική στη Νέα Δημοκρατία και στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι άλλο ένα δείγμα ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει τσίπα».

Για την έξοδο στις αγορές

«Ο κ. Τσίπρας βγήκε, χθες, στις αγορές με ομόλογο στο αγγλικό δίκαιο. Θυμάστε τι έλεγαν οι κ. Τσίπρας, Τσακαλώτος και Καμμένος στη Βουλή για το αγγλικό δίκαιο; Έλεγαν ότι είναι “προδοσία”. Δηλαδή, τώρα θέλουν εμείς να τους αποκαλούμε “προδότες”; Δεν θα το κάνουμε, γιατί δεν είμαστε σαν και αυτούς.

Η πρώτη έξοδος και οι στόχοι που έθεσε η Κυβέρνηση ως προς το επιτόκιο, δυστυχώς, απέτυχαν. Έβγαλαν ένα “ομόλογο Καμμένου” γιατί ήθελαν να αλλάξουν την ατζέντα ή γιατί πίστευαν ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή. Μπορεί να έκαναν το πρώτο βήμα, η επιτυχία όμως θα κριθεί στη δεύτερη έξοδο στις αγορές. Εάν πετύχουμε χαμηλότερο επιτόκιο, θα έχουμε κάνει ένα βήμα εμπρός. Εάν όχι, θα έχουμε κάνει ένα βήμα πίσω. Αυτό θα κριθεί με την ταχύτητα την οποία θα κλείσει ο κ. Τσίπρας την γ΄ αξιολόγηση».

Για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη

«Ο κ. Βαρουφάκης ό,τι γράφει είναι αλήθεια. Ο κ. Τσίπρας δεν αμφισβήτησε τα λεγόμενά του. Το μόνο που είπε είναι «καλές πωλήσεις». Ο κ. Τσίπρας ποτέ δεν πρόκειται να αμφισβητήσει πολύ τον κ. Βαρουφάκη, γιατί φοβάται ότι θα δώσει στη δημοσιότητα και τα ηχητικά».

Για την εισβολή Ρουβίκωνα στη Βουλή

«Διαβάζω ότι ο κ. Βούτσης έδωσε εντολή να τους αφήσουν ελεύθερους. Με ποιο δικαίωμα πήρε ο κ. Βούτσης αυτή την απόφαση; Όποιος θέλει μπορεί να μπαίνει στη Βουλή και μετά να φεύγει; Τι είναι η Βουλή, ΣΥΡΙΖΑ;».

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι