Άδωνις: Ο κ. Τσίπρας ξέρει ότι φεύγει και γι’ αυτό… αδειάζει το ταμείο

Υστερόγραφα Team
Posted on December 07, 2018, 1:39 pm
0 secs

 

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» και στη δημοσιογράφο κ. Κέλλυ Κοντογεώργη, στο Κανάλι της Βουλής, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

  • «Ο κύριος Τσίπρας επειδή ξέρει ότι φεύγει, αδειάζει το ταμείο και τα σκορπάει όλα με τις ευλογίες της Ευρώπης. Το αποτέλεσμα είναι να μην πέφτουν τα επιτόκια και η Ελλάδα να μην βγαίνει στις αγορές. Όπως είπε ο κύριος Λιαργκόβας, κινδυνεύουμε σοβαρά αν δεν έχουμε πρόσβαση στις αγορές έως τον Μάρτιο και αγγίξουμε το μαξιλάρι, να χρειαστούμε νέο μνημόνιο».
  • «Όλη η διαφωνία περί ιθαγένειας και εθνότητας είναι άλλο ένα ψέμα του Αλέξη Τσίπρα. Οι Σκοπιανοί με τη συμφωνία των Πρεσπών θα λέγονται και θα είναι Μακεδόνες».
  • «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πάρει την ελληνική ιθαγένεια. Δεν είναι λιγότερο Έλληνας από εμάς. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα. Με συγκινεί που λέει τον εθνικό ύμνο και υψώνει την ελληνική σημαία στην Αμερική με μια περηφάνεια ανατριχιαστική».
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι