Άδωνις: Ο ελληνικός λαός έπεσε θύμα μιας πολιτικής απάτης

Υστερόγραφα Team
Posted on December 21, 2017, 5:13 pm
6 secs

 

 

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, στο ρ/σ Real FM 97,8 και στον δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου, σχολίασε τα θέματα της επικαιρότητας λέγοντας:

Για την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς

«Η τροπολογία αυτή είναι πάρα πολύ σκληρή για τα δικά μου δεδομένα. Η ιδέα ότι κάποιος θα τιμωρείται με φυλάκιση μόνο και μόνο γιατί παρίσταται σε κάποιον πλειστηριασμό, ομολογώ ότι δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Η “Πρώτη φορά Αριστερά” κάνει πράγματα που ούτε εγώ τα είχα φανταστεί».

Για την τροπολογία για τα φαρμακεία

«Είχα αποκρούσει, ως Υπουργός Υγείας, τις απαιτήσεις της τρόικα για το άνοιγμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος σε μη φαρμακοποιούς. Το να ανοίγουν φαρμακεία μη φαρμακοποιοί σε μία χώρα που έχει τα περισσότερα φαρμακεία σε όλο τον κόσμο, δεν είναι μια από τις μεταρρυθμίσεις που χρειαζόταν η Ελλάδα. Υπό αυτή την έννοια, δεν είχα υποστηρίξει την πρόταση της τρόικα και είχα αρνηθεί να εφαρμόσω αυτή τη μνημονιακή πολιτική.

Όλα αυτά, όμως, για τα οποία μας κατηγορούσαν ως “γερμανοτσολιάδες”, έρχονται τώρα και τα κάνουν. Ο κ. Φίλης ασκεί κριτική εκ του ασφαλούς, αλλά ψηφίζει κιόλας. Θα έρθει στη Βουλή και θα ψηφίσει και την τροπολογία για τα φαρμακεία και για τους πλειστηριασμούς».

Για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

«Δεν υπάρχει για την τρόικα πιο βολική κυβέρνηση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τις δύο τροπολογίες που αρνήθηκε να φέρει στην ελληνική Βουλή η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου, τις φέρνει η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου μέσα στα “μαύρα μεσάνυχτα”. Ο ελληνικός λαός έπεσε θύμα μιας πολιτικής απάτης. Οι άνθρωποι που πούλησαν το πιο σκληρό αντιμνημόνιο, πήγαν στις πλατείες των αγανακτισμένων και φώναζαν “Go back Madame Merkel”, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που υπογράφουν όλα όσα τους ζητάει η τρόικα».

 

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι