Άδωνις: Να πληρώσουν οι υπουργοί από την τσέπη τους τη ζημιά

Υστερόγραφα Team
Posted on September 11, 2017, 2:37 pm
1 sec

 

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100.3 και στον δημοσιογράφο, κ. Άρη Πορτοσάλτε, σχολίασε τα θέματα της επικαιρότητας, λέγοντας:

Για την αποχώρηση της “Eldorado Gold”:

«Η εταιρία θα προσφύγει στα δικαστήρια διότι οι διεθνείς συμβάσεις έχουν όρους και προϋποθέσεις. Εάν η εταιρία αποχωρήσει από την Ελλάδα και υποστεί ζημία, την υπαιτιότητα την έχει η ελληνική κυβέρνηση. Τα δεκάδες έως και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός. Να πληρώσουν οι Υπουργοί από την τσέπη τους τη ζημιά που θα προκαλέσουν στο ελληνικό Δημόσιο».

Για τη συνέντευξη Τύπου του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ:

«Ο κ. Πρωθυπουργός είναι πάρα πολύ καλός στα λόγια. Το μεγάλο του ταλέντο είναι τα λόγια. Στα έργα, όμως, είναι πάρα πολύ αδύναμος. Όλα τα νούμερα που έδωσε είναι λανθασμένα».

Για τις καταγγελίες για τη σύζυγο Μπαλτά:

«Ο κ. Τσίπρας μίλησε στη ΔΕΘ για ένα μοντέλο αξιοκρατίας, διαφάνειας, ελέγχου στο Δημόσιο και κατάργησης του πελατειακού κράτους. Την ίδια ώρα, υπήρχε στην εφημερίδα «Καθημερινή» ένα άρθρο για τη σύζυγο του κ. Αριστείδη Μπαλτά. Εάν είναι αληθές, είναι ανατριχιαστικό. Ολόκληρη κυβέρνηση, προφανώς ενορχηστρωμένη από τον κ. Μπαλτά, προκειμένου να βοηθήσει τη σύζυγό του, προχώρησε σε μια σειρά αποφάσεων υπέρ της ανέλιξής της στο Δημόσιο και στο τέλος, με ένα “πέτσινο” διδακτορικό της έδωσαν και αναδρομικά. Ο κ. Μπαλτάς οφείλει να εμφανιστεί και να δώσει εξηγήσεις, διαφορετικά αυτά που γράφονται είναι αλήθεια. Αυτό είναι το “ηθικό πλεονέκτημα” της Αριστεράς;».

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι