Άδωνις: Με πρωθυπουργό Μητσοτάκη ο νόμος θα εφαρμόζεται παντού

Υστερόγραφα Team
Posted on September 20, 2018, 3:30 pm
0 secs

 

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, στο ρ/σ ΘΕΜΑ 104.6 και στους δημοσιογράφους κ. Νίκο Φελέκη και κ. Μπάμπη Κούτρα, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

Για το εμπάργκο της Ν.Δ. στην ΕΡΤ

«Δικαιώνεται η στάση της Ν.Δ. περί αποχής της από την ΕΡΤ. Αυτό που είπε ο κ. Καψώχας δεν ήταν δική του θέση αλλά κεντρική κυβερνητική γραμμή που περνάει μέσα από την ΕΡΤ. Ο κ. Καψώχας δεν έχει κάνει ποτέ καμία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ πλην μιας φοράς κατά του κ. Τσακαλώτου. Δεν θα μπορούσε να είχε πει κάτι τόσο σοβαρό χωρίς να έχει πάρει γραμμή από τον κ. Καρτερό. Η δημόσια τηλεόραση που ανήκει σε όλους τους Έλληνες, έχει υποταχθεί πλήρως όχι μόνο στον Υπουργό Επικρατείας κ. Παππά, αλλά στην κεντρική πολιτική γραμμή του Μαξίμου. Η πόλωση και η λάσπη αποτελούν κεντρική πολιτική επιλογή του κ. Τσίπρα. Η παρουσία της Ν.Δ. στην ΕΡΤ το μόνο που θα έδινε ήταν πολιτική νομιμοποίηση στη γραμμή του Μαξίμου».

Για τα μνημεία που πέρασαν στο υπερταμείο

«Η είδηση στο σημερινό πρωτοσέλιδο του «Έθνους» ότι το σύνολο των μνημείων της χώρας περνάει στο υπερταμείο είναι αδιανόητη. Η κυβέρνηση της Αριστεράς που θα έκανε διαπραγμάτευση μέχρι τέλους με τους εταίρους παραχώρησε 11.000 ιστορικά μνημεία της χώρας στο υπερταμείο. Δεν πρέπει να μας δώσουν απαντήσεις;».

Για το πόρισμα Παρασκευόπουλου για τη βία στα ΑΕΙ

«Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο νόμος θα εφαρμόζεται παντού. Η βία δεν είναι ανεκτή στη δημοκρατία. Οι φοιτητές μας δεν μπορούν να πηγαίνουν στο Πανεπιστήμιο και να παίζουν ξύλο, όπως πιστεύει ο κ. Παρασκευόπουλος. Ούτε μπορούν να περιφρουρούν τα Πανεπιστήμια με ρόπαλα».

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι