Άδωνις: Η κυβέρνηση πρέπει να κλείσει την αξιολόγηση αμέσως ή να κάνει εκλογές

Υστερόγραφα Team
Posted on April 03, 2017, 3:50 pm
4 secs

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Δευτέρα 3 Απριλίου, στο ρ/σ Real FM και στην εκπομπή του κ. Νίκου Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε στην πορεία της αξιολόγησης καθώς και στο ταξίδι του κ. Νίκου Παππά στην Καραϊβική.

Βασικά σημεία συνέντευξης:

  •  «Χάνουμε άλλη μια ημερομηνία καθώς η 7η Απριλίου φεύγει. Η κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει ότι ο χρόνος είναι χρήμα. Κάθε μέρα που καθυστερούν, η συμφωνία θα είναι χειρότερη».
  •  «Η ιδέα ότι η τρόικα μπορεί να επιστρέψει μετά από πολιτική παρέμβαση είναι λανθασμένη. Εάν η κυβέρνηση δεν φτάσει σε staff level agreement με τους θεσμούς, η Άγκελα Μέρκελ δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, τέσσερις μήνες πριν από τις γερμανικές εκλογές».
  •  «Βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο. Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Ή να κλείσει την αξιολόγηση αμέσως ή να κάνει εκλογές».
  •  «Κανείς στην Ευρώπη δεν θα συζητήσει το θέμα του χρέους εάν προηγουμένως η ελληνική Βουλή δεν έχει ψηφίσει τα μέτρα. Αν αυτή είναι η θέση του κ. Τσίπρα, όπως εκφράστηκε στο Έθνος, δεν υπάρχει αξιολόγηση, τελείωσε».
  •  «Όσο δεν απαντάει ο κ. Παππάς, δεν ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από το ταξίδι του στην Καραϊβική. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ήταν σε ιδιωτικό τζετ ενός επιχειρηματία, ο οποίος καταζητείται στις ΗΠΑ. Ξέρουμε ότι ήταν μαζί με τον δικηγόρο κ. Αρτεμίου, ο οποίος ειδικεύεται στις offshore. H Καραϊβική είναι ο παράδεισος των offshore. Αν ο κ. Παππάς είχε πάει για offshore, να βγει να το πει».
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι