Άδωνις: Η κυβέρνηση έχει ευαισθησία μόνο… για τις ψήφους της

Υστερόγραφα Team
Posted on September 12, 2017, 11:42 am
3 secs

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» και στους δημοσιογράφους, Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, με αφορμή την υπόθεση της «Eldorado Gold», τόνισε ότι «ο Τσίπρας δεν είναι Μέσι για να παίξει “μπάλα” στο γήπεδο των επενδύσεων».

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

  • «Η “Εldorado Gold” προσπαθούσε ενάμιση χρόνο να δει τον κ. Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας μπορεί να βλέπει τον κ. Καρανίκα, αλλά δεν μπορεί να βλέπει την “Eldorado Gold”. Για να μην κοροϊδευόμαστε, προφανώς ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε την επένδυση».
  • «Η Κυβέρνηση έχει μεγάλη ευαισθησία για τις ψήφους της. Η στρατηγική που έχει είναι ότι από την στιγμή που οι μεταλλωρύχοι δεν την ψηφίζουν, δεν την αφορούν».
  • «Οι εργαζόμενοι πήγαιναν με αγωνία στον κ. Σταθάκη να του πουν ότι ανησυχούν για τις δουλειές τους και εκείνος τους έλεγε: “Ελάτε στην Αθήνα και πηγαίνετε στον Άδωνι να σας βρει δουλειά”. Ο εκατομμυριούχος Σταθάκης κάνει πλάκα με τους εργαζόμενους και το παίζει και αριστερός;».
  • «Η επένδυση αυτή δεν θα πλήξει καθόλου τον τουρισμό, αντιθέτως θα τον ωφελήσει. Μέχρι σήμερα, το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει εκδώσει 18 διαφορετικές αποφάσεις που λένε ότι τηρεί την περιβαλλοντική νομοθεσία. Μεταξύ του κ. Καρανίκα και του ΣτΕ ποιον από τους δύο πρέπει να εμπιστευθούμε;».
  • «Ο κ. Τσίπρας δεν είναι ούτε ο Μαραντόνα, ούτε ο Μέσι. Θα μπορέσει ποτέ ο Αλέξης Τσίπρας που δεν έχει βγάλει ούτε ένα ευρώ στη ζωή του, που ήταν πρώτος σε όλες τις διαδηλώσεις κατά των ιδιωτικοποιήσεων και που σήμερα διώχνει επένδυση 2 δισ. ευρώ να ανταγωνιστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο επίπεδο των αγορών; Μακάρι να τολμήσει να μπει στο γήπεδο, “εφτάρα” θα του ρίξει. Ο Τσίπρας είναι αδύνατον να φέρει επενδύσεις, γιατί δεν τις θέλει».
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι