Άδωνις: Δεν πιστεύω ότι σκοπεύουν να αφήσουν την εξουσία

Υστερόγραφα Team
Posted on March 20, 2017, 1:40 pm

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου, στην εκπομπή του κ. Άρη Πορτοσάλτε, στον ρ/σ ΣΚΑΙ 100.3, σχολίασε την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης, το ενδεχόμενο εκλογών αλλά και την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία που προανήγγειλε ο κ. Αλέξης Τσίπρας.

Για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης:

«Το γεγονός ότι παρέρχεται και η σημερινή ημερομηνία χωρίς ορατή διέξοδο και πάμε για καλό… Μάϊο για αξιολόγηση, μου προκαλεί πολύ μεγάλη ανησυχία. Η ελληνική οικονομία είναι στο κόκκινο, είμαστε κυριολεκτικά στο όριο. Θα υποστούμε σε κάποιο σημείο τέτοια βλάβη που η αξιολόγηση πλέον δεν θα έχει σημασία».

Για το ενδεχόμενο εκλογών:

«Δεν πιστεύω ότι σκοπεύουν να αφήσουν την εξουσία. Έχουν την απόλυτη ανάγκη να κρατηθούν στην εξουσία».

Για την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία:

«Όσον αφορά την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, αδημονώ. Θα ανοίξουν και την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Υγεία; Όλα πρέπει να ερευνηθούν και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια. Με ενδιαφέρει να αποδειχτεί ποιοι κάναμε δουλειά στο Υπουργείο Υγείας. Αυτά τα υπονοούμενα και τα γελάκια του Τσίπρα είναι αδιανόητα, όταν εμείς μειώσαμε τη δαπάνη στην υγεία κατά 60%, μια δαπάνη την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς ανεβάζει. Η Κυβέρνηση που έχει τόσο πάθος με τις εξεταστικές, έχει ξεχάσει να κάνει εξεταστική για το πως φτάσαμε στα capital controls».

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι