Άδωνις: Αν η Γερμανία είναι… εχθρός μας, να διακόψουμε τις επαφές

Υστερόγραφα Team
Posted on September 06, 2017, 3:31 pm
2 secs

 

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στον ρ/σ “Real 97.8” και στον δημοσιογράφο, κ. Νίκο Χατζηνικολάου, σχολίασε το δημοσίευμα αναφορικά με την παρουσία του σε προεκλογική συγκέντρωση του CDU, στη Γερμανία, λέγοντας:

«Είναι μεμπτό ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να είναι προσκεκλημένος σε κλειστή προεκλογική εκδήλωση που έκανε το CDU, αδελφό κόμμα της Ν.Δ.; Η είναι μεμπτό ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να συνομιλεί με στελέχη της γερμανικής κυβέρνησης και του γερμανικού κοινοβουλίου; Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η κατηγορία. Γράφουν ότι πήγα στον “εχθρό”… Αν είναι εχθρός μας η Γερμανία, να διακόψουμε τις επαφές. Να μην πηγαίνουν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος, να μην πηγαίνει κανένας στη Γερμανία. Εγώ ξέρω ότι οι Γερμανοί είναι εταίροι μας στην Ε.Ε. και ότι η κυβέρνησή μας συνομιλεί με την κυβέρνησή τους. Δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό για το οποίο πρέπει να απολογηθώ».  

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε το άρθρο του κ. Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, τονίζοντας:

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο άρθρο του κ. Τσίπρα είναι ότι σε κάποιο σημείο λέει: “Έφτασαν να κατηγορήσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως και συμμέτοχο στην “17 Νοέμβρη”. Ο κ. Τσίπρας δεν παύει να με εκπλήσσει. Συγκυβερνά με αυτούς που στο άρθρο του αποκαλεί “συκοφάντες”, επειδή έλεγαν τον Παπανδρέου τρομοκράτη. Και συγκυβερνά με αυτούς τους συκοφάντες. Τι έχει να απαντήσει ο κ. Πάνος Καμμένος;».

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι